TRIATHLONLÄGER PÅ ITALIENS ÖSTKUST!

Riccione är en fantastisk träningslägers destination lokaliserat vid den Italienska strand staden Riccione. Riccione ligger centrerat i Italien cirka 2 timmar från Bologna och staden har cirka 40.000 invånare. Riccione ligger i Rimini distrikt och är Italiens mest vänliga resort. Riccione har en 6 km lång sandstrand och ett väldigt trevlig centrum.

I staden finns även Aquafan som är ett av Europas största vattenparker. Riccione största dragkraft är just idrott där man har stått värd för flertal stora tävlingar inom Friidrott och Simning. ​ Riccione erbjuder flertal mysiga restauranger med fantastisk italiensk mat och flertalet av restaurangerna ligger precis vid stranden.

Ni kan även välja en lite utflykt till ett av världens minst länder San Marino som bara ligger 3 mil från Riccione. Möjlighet finns också att besöka någon av vingårdarna i området.

LOGI

Boende sker på familjeägda Hotel Poker i Riccione och ligger enbart 20 meter från stranden. Hotellet har en uppvärmd pool med en gemytlig trädgård.

Alla rum är inredda med satellit-TV, minibar, luftkonditionering, dusch/wc och klinkergolv samt balkong. Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serverar både nationella och internationella rätter.

TRÄNING

Tränings sker på stadens lokala simanläggning. På anläggningen finns en 50 meters utomhuspool.

Anläggningen ligger 1,5 km från Hotellet. I området finns även väldigt bra cykelspår som ni förses med kartor innan avfärd.

Hotel Poker - Italien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Best Swim Centre | Triathlonläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!