SIMLÄGER TORREMOLINOS

Denna gamla fiskeby utvecklades till det första resmålet på Costa del Sol på 1960-talet och är nu en klassik charterturistort. Här finner ni ett stort utbud av affärer och restauranger.

I Torremolinos har ni mysiga gågator som är kantade med restauranger, affärer och caféer. Med boende i Torremolinos har ni även väldigt nära in till centrala Malaga i taxi för en dagsutflykt. Torremolinos är en av det mest solsäkra orterna i Spanien. Tillsammans med de fina stränderna och billiga flygen så är Torremolinos ett av de mest efterfrågade lägerdestinationerna i Spanien.

LOGI

Boendet sker det 4-stjärniga hotellet Blue Sea Gran Hotel Cervantes i centrala Torremolinos endast ett stenkast från stranden.

Här finns inomhuspool, gym och en takterrass med pool och bastu. På takterrassen har ni en fantastisk utsikt över Medelhavet. Alla måltider serveras på hotellets restaurang.

TRÄNING

Träningen sker på en simanläggning 15 minuters gångavstånd från hotellet. Där finns en fin 50-meter uppvärmd utomhusbassäng och en 50-meter inomhusbassäng.

För de som vill finns även en bassäng för simhopp och konstsim.

Torremolinos, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Radovljica | Simläger
Träningsläger Ravne Na Koroskem | Simläger
Träningsläger Koper | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!