SIMLÄGER TENERIFFA

Förutom en av världens bästa simanläggningar på Teneriffa hittar ni även skiftande landskap, med storslagen natur. På simanläggningen har många OS-simmare laddat upp inför OS i Rio 2016.

I vårt paket ingår allt som ni behöver på ert träningsläger​. Tidigare grupper som besökt denna simanläggningen är till exempel: Franska landslaget, Brasilianska landslaget & Harvard University. Kombinera ert träningsläger och Teneriffa på samma gång!

LOGI

Boende sker i 3-bäddsrum på det 3*** hotellet HOVIMA Jardin Caleta. Hotellet ligger endast 50 meter från stranden och har bekvämligheter som 3 utomhuspooler och 1 bubbelpool. Hotellrummen är utrustade med vardagsrum, satellit-TV, värdeskåp, Pentry med kokplatta, vattenkokare och brödrost.

Tränings sker på Teneriffa Top Training träningsanläggning. På anläggningen finns gym, omklädningsrum, massagerum, material rum med mera. Två fotbollsplaner med FIFA mått samt ett träningsområde för målvakterna.

TRÄNING

Ni tränar på Teneriffa Top Training som är ett av världens mest moderna simanläggningar med en Olympisk 50-meter uppvärmd utomhusbassäng med 10 banor och en 25 meters bassäng med 6 banor.

Poolen har 4 st FINA startblock. Anläggningen ligger på södra Teneriffa i orten La Caleta de Adeie vid kusten..

Tenerife Top Training, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Torremolinos Cervantes | Simläger
Träningsläger Radovljica | Simläger
Träningsläger Ravne Na Koroskem | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!