SIMLÄGER PÅ ITALIENS ÖSTKUST!

Riccione ligger i Rimini distrikt och är Italiens mest vänliga resort. Riccione har en 6 km lång sandstrand och ett väldigt trevlig centrum.

I staden finns även Aquafan som är ett av Europas största vattenparker. Riccione största dragkraft är just idrott där man har stått värd för flertal stora tävlingar.

Riccione erbjuder flertal mysiga restauranger med fantastisk italiensk mat och flertalet av restaurangerna ligger precis vid stranden. Ni kan även välja en lite utflykt till ett av världens minst länder San Marino som bara ligger 3 mil från Riccione.

Kontakta oss redan idag för mer information om träningsläger!

LOGI

Boendet sker på det 3*** Hotel Poker som ligger 20 meter från stranden och enbart 1,5km från träningsanläggningen. Alla rum är enkelt inredda och alla rum har luftkonditionering och satellit-TV och minibar.

Alla rum har balkong. På hotellet finns en gemytlig trädgård och en uppvärmd pool att vila ut i efter ett tungt träningspass. ​ Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serverar både nationella och internationella rätter.

Hotel Poker är ett familjedrivet hotell och ger er den där extra hemmakänslan när man bor här.

TRÄNING

Träningen sker på stadens lokala simanläggning med både 50-meter bana utomhus och 25 meter inomhus, samt hoppbassäng utomhus.

Anläggningen ligger 1,5km från Hotellet.

Hotel Poker - Italien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Torremolinos Cervantes | Simläger
Träningsläger Radovljica | Simläger
Träningsläger Ravne Na Koroskem | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!