SIMLÄGER CYPERN

Träningsläger på den Cypern är en oslagbar kombination med ett solsäkert klimat och väldigt fina stränder. Park Beach Hotel ligger i Limassol som är Cyperns näst största stad med ca 190 000 invånare.

Limassol är en viktig hamnstad på Cypern som idag har blivit en turistmagnet, staden har ett rikt kulturliv med många bra restauranger och hotell som lockar besökare från hela världen.

Bokar man träningsläger med Sportstravel får man tillgång till en ”Subvention” för träningsläger mellan 1/10 t o m 15/5 om resan är minst 4 nätter. I våra priser har vi dragit av detta bidrag och ni behöver inte tänka på något utan det tar vi hand om.

LOGI

Boende sker på 3*** hotell precis vid Limassols sandstrand. Rummen på hotellet är smakfullt inredda med trägolv, luftkonditionering, balkong/terrass och några rum erbjuder även havsutsikt. På hotellet finns även en stor utomhuspool, bastu och gym.

Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som erbjuder cypriotiska och internationella rätter. Baren vid poolen serverar även lättare tilltugg och dryck och bjuder på levande musik de flesta kvällarna.

TRÄNING

Träning sker på Limassols Olympiska sim pool. Poolen har 1 meter utomhus och 1 meter utomhus. Poolen ligger ca 400 meter ifrån hotellet.

Park Beach Hotel, Limassol, Cypern
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Torremolinos Cervantes | Simläger
Träningsläger Radovljica | Simläger
Träningsläger Ravne Na Koroskem | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!