SIMLÄGER CORAL RESORT CYPERN

Träningsläger på den Cypern är en oslagbar kombination med ett solsäkert klimat och väldigt fina stränder. Coral Beach Hotel & Resort är ett 5**** hotell beläget precis vid stranden och har en lugn och harmonisk omgivning.

Hotellet ligger ca 12 km ifrån Paphos. Paphos är en kuststad på den sydvästra sidan av Cypern och en idyllisk pärla som fåtal känner till. Paphos har en vacker natur, ett härligt lugn och kristallklart hav. Staden är också fylld av kulturskatter.

Bokar man träningsläger med Sportstravel får man tillgång till en ”Subvention” för träningsläger mellan 1/10 t o m 15/5 om resan är minst 4 nätter. I våra priser har vi dragit av detta bidrag och ni behöver inte tänka på något utan det tar vi hand om.

LOGI

Coral Beach Hotel & Resort ligger vid Coral bay och har en härlig utsökt över sandstranden. Boende sker i ljusa rum med balkong eller terrass.

På Hotellet hittar ni inomhuspool, ett spa och 2 utomhuspooler, varav en med vattenrutschbana. På hotellet hittar ni gratis WiFi i hotellets alla utrymmen.

Rummen är noggrant inredda med moderna möbler, satellit-tv, luftkonditionering samt te- och kaffekokare. På hotellet finns även hela 4 barer och 6 restauranger som både serverar cypriotiska och internationella rätter.

Fritidsaktiviteter som erbjuds på hotellet är ett Spa som erbjuder massage och behandlingar, men även har bastu, ångbad och bubbelpool. På Sportavdelningen has hotellet gym, tennisbanor och en barnklubb.

TRÄNING

Träning sker på hotellet Olympiska 50 meters pool som ligger 200 meter ifrån hotellet. Poolen är enbart öppen för idrottare och inga övriga gäster ifrån hotellet kan träna här.

Coral Beach Resort, Cypern
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Torremolinos Cervantes | Simläger
Träningsläger Radovljica | Simläger
Träningsläger Ravne Na Koroskem | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!