SIMLÄGER CALELLA

Calella är en liten mysig spansk kuststad med ca 17.000 invånare, belägen ca 5 mil norr om Europas populäraste turiststad Barcelona. Calella är ett väldig populär destination för simklubbar och är välkänd sedan många år i Europa.

I Calella finns en 50-meters Olympisk utomhusbassäng med 10 banor. Poolen är öppen och uppvärmd hela året. Simanläggningen är välorganiserad och stått värd för de spanska mästerskapen i simning och har vart värd för flertal landslag på deras träningsläger. Stranden är ca 3 km lång och ligger endast 100 meter från simanläggningen.

I Calella gamla stad hittar ni smala mysiga gågator och gränder. Calella erbjuder ett brett utbud av restauranger och butiker. Vi rekommenderar alla simgrupper på träningsläger i Calella att besöka miljonstaden Barcelona. I Barcelona finns det gränslös shopping och ni får inte missa besöka Las Ramblas, La Sagrada Familia och Camp Nou. Från Calella går det tåg med flera avgångar varje timma direkt in till Placa de Catalunia.

Vi hjälper er gärna också boka fotbollsbiljetter till FC Barcelonas hemmamatcher i Spanska La Liga.

LOGI

Boende sker på ett 3*** hotell i enkelrum, dubbelrum & 3-bäddsrum i anslutning till simanläggningen. På samtliga rum finns även dusch/WC, luftkonditionering, minibar, hårtork och TV.

På hotellet finns även utomhuspool. Alla måltider serveras på hotellets buffé och är anpassad för idrottsgrupper.

TRÄNING

All träning på ert läger sker i anläggningens 50-meters utomhusbassäng ca 100 meter från hotellet.

På anläggningen finns också ett full utrustat gym som ingår i vårt paket.

Calella
Calella, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Torremolinos Cervantes | Simläger
Träningsläger Radovljica | Simläger
Träningsläger Ravne Na Koroskem | Simläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!