HANDBOLLSLÄGER NYKÖPING

Nyköping ligger 1 timma söderut vid kusten från Stockholm. Nyköping ligger perfekt geografiskt från Stockholm för träningsläger. I Nyköping bor det ca 30 000 invånare.

Nyköping erbjuder ett bra utbud av restauranger, barer, caféer och butiker. Staden har en helt otrolig träningsanläggning som erbjuder dom flesta sporterna. Tidig bokning för att få plats är ett måste!

LOGI

Boende sker på Scandic i centrala Nyköping. Hotellet är ett miljövänligt och elegant hotell som ligger mitt på shoppinggatan i Nyköping. Ni har tillgång till en härlig takterrass, gratis Wi-Fi, gym, bastu och bubbelpool. Rummen är modernt inreda med eget badrum, dusch, och TV.

Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serverar en härlig buffé med husmanskost. Hotellet lånar även ut cyklar utan extra kostnad till dom idrottsgrupperna som vill cykla till träningen. Hotellet ligger ca 2 km från träningsanläggningen.

TRÄNING

Träning sker på Rosvalla idrottscenter som är en helt otrolig träningsanläggning. Tidig bokning är ett måste för att säkra ert träningsläger.

På anläggningen finns

– 14 Fotbollsplaner (natur och konstgräs)

– 13 Flexibla hallar

– Två ishallar

– Pingishall

– Friidrottsanläggning både inne och utomhus

– Bowlinghall

– Boulebanor

– Basebollplan

– 600 parkeringsplatser

– Två gym

– Restauranger

Nyköping
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Torremolinos | Handbollsläger
Träningsläger Lloret de Mar | Handbollsläger
Träningsläger Brönderslev | Handbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!