HANDBOLLSLÄGER UTANFÖR BARCELONA

Lloret de Mar är en av Europas populäraste badorter, med långa välskötta stränder, utsökt mat och är ett eftertraktat resmål för både barnfamiljer, ungdomar, pensionärer och friidrottare.

Lloret de Mar var från början en liten fiskeby som nu blivit ett populärt turistmål med klart vatten och ett fantastiskt medelhavsklimat. Orten har också satsar stort på att bli ett attraktivt resmål för idrottsgrupper inom friidrott, simning, fotboll och handboll som vill åka hit på träningsläger.

Vi bokar givetvis biljetter till alla FC Barcelona & RCD Espanyol hemmamatcher i La Liga!

LOGI

Boende sker på Hotel Samba ligger 6 minuters promenad från stranden. Samba ligger 500 meter från stranden Fenals och erbjuder en utomhuspool och utsikt över Lloret.

Alla rum är funktionellt inredda och har egen balkong. Samba ligger i ett lugnt område, endast 10 minuters promenad från Lloret de Mars livliga centrum. Det är 600 meter till Llorets busstation. Samba erbjuder ljusa rum med satellit-TV och utsikt över poolen, gatan eller kullarna.Alla rum har trämöbler och du kan hyra värdeskåp. Wi-Fi finns tillgängligt i rummen mot en extra kostnad. I Sambas bufférestaurang serveras lokala och internationella rätter.

Alla rum har trämöbler och du kan hyra värdeskåp. Wi-Fi finns tillgängligt i rummen mot en extra kostnad. I Sambas bufférestaurang serveras lokala och internationella rätter.

TRÄNING

All träning sker i inomhushallar i Lloret de Mar.

Lloret de Mar, Spanien
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Torremolinos | Handbollsläger
Träningsläger Brönderslev | Handbollsläger
Träningsläger Säby | Handbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!