FRIIDROTTSLÄGER THANYAPURA

Thanyapura Sports Hotel är ett mecka för simmare på träningsläger som vill kombinera träningslägret med högsta kvalité på hotell och omgivning. Ni bor på en helt otrolig anläggning på Phuket som är den mest populära turist ön i hela Asien.

På anläggningen finns allt som en elitidrottare behöver på ett träningsläger. Thanyapura har varit värd för flertal landslag inför VM, EM och OS. Phuket är en av de mest kända och populäraste platserna att resa till i Asien och hit kommer människor ifrån hela världen för att uppleva detta paradis.

Ön erbjuder något för alla oavsett om du söker shopping, nöjesliv, träningsläger eller en fridfull vistelse på en strand. Kombinera ert träningsläger och upplev Phuket samtidigt.

LOGI

Thanyapura Sports Hotel erbjuder finns ett brett utbud av sportfaciliteter och wellnesskurser, fotbollsplan, pooler, tennisbanor, och en friidrottsarena På anläggningen finns Gratis Wi-Fi och en daglig gratis pendelservice till de närmaste och bästa stränderna i området.

Thanyapura Sports Hotel ligger endast 15 minuter från flygplatsen och cirka 25 minuter till centrala Phuket. På rummen finns minibar, kaffe- och tekokare, värdeskåp, tv, WC/dusch.

Ni äter varje dag ett brett utbud av hälsosamma rätter tillagade med ekologiska råvaror som serveras på restaurang DiVine. Hotellets bar, Booster Deli & Bar har en fantastisk utsikt över nationalparken och erbjuder fräscha sallader och smörgåsar. Det finns även en Pastabar som även har en juicestation med energigivande och hälsosamma drycker.

TRÄNING

Träning sker på anläggningens friidrottsarena

På hotellet finns även ett gym i världsklass!

Thanyapura, Thailand
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Båstad | Friidrottsläger
Träningsläger Aliathon Resort | Friidrottsläger
Träningsläger Bella Italia | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!