FRIIDROTTSLÄGER TENERIFFA, SPANIEN

Playa de las Americas är Teneriffas hetaste ort och den mest välbesökta badorten. Sedan man anlagt de nya och välskötta sandstränderna har Playa de las Americas blivit populärare än någonsin.

Teneriffa är en av Europas mest solsäkra öar och erbjuder ständigt bra väder under ert Träningsläger. ​ Följer ni den strandpromenaden hittar ni till Fanabeområdet som erbjuder er shopping och restauranger och några av öns bästa hotell.

I närheten av hotellet hittar ni enkelt också till golfbanor i världsklass för den golfintresserade. ​ Vid stränderna finns det även gott om små mysiga serveringar och restauranger. ​

LOGI

Boendet sker på Hotel Zentral Center som ligger enbart 400 meter från stranden och hotellet har även egen utomhuspool, bubbelpool och bastu.

Alla rum på hotellet är modernt inredda, luftkonditionerade och ett badrum med dusch/WC. Alla måltider äter ni på hotellets restaurang. ​ Hotellet erbjuder även bil- och cykeluthyrning

TRÄNING

Träningen sker på stadens lokala friidrottsanläggning som har nyanlagda banor. Orten har optimalt väder för träningsförhållanden året om.

Utöver er träning har ni tillgång till isbad, gym och lån av utrustning.

Playa de Americas, Teneriffa
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Båstad | Friidrottsläger
Träningsläger Aliathon Resort | Friidrottsläger
Träningsläger Bella Italia | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!