FRIIDROTTSLÄGER SKARA

Skara ligger centralt mitt i Västergötlands län och är oftast mest berömt för Skara Sommarland och lokalprofilen Bert Karlsson. På sista åren har även svenska fotbollslag vallfärdats just till Skara för att förlägga sitt träningsläger här.

I Skara har ni gångavstånd mellan hotell och träningen. Förutom träningen brukar många i Skara roa sig med att bada i badhuset som ligger alldeles intill konstgräsplanerna eller spela äventyrsgolf.

LOGI

Jula Hotell ligger precis intill E20:an och utanför hotellet finns det gratis parkering. Alla rum på hotellet är modernt inredda i Skandinavisk stil med badrum, LCD-TV och WiFi.

På hotellets översta våning hittar ni även bastu och gym med en häpnads slående utsikt över Skara. ​ Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som erbjuder husmanskost av bästa kvalité och matsalsväggarna pryds av målningar av Carl Larsson och Anders Zom.

Ni kan även välja att bo i enklare stugor utanför hotellet med dusch/toalett i stugan eller i service stugan. Ifrån hotellet har ni enbart 10 minuters bilresa till Skara Sommarland.

TRÄNING

Träning sker på Vilans fritidsområde friidrottsarena som ligger precis bredvid boendet.

Arenan är känd för deras snabba löparbanor. Här går alla grenar att utöva. 

Skara, Sverige
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Båstad | Friidrottsläger
Träningsläger Aliathon Resort | Friidrottsläger
Träningsläger Bella Italia | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!