FRIIDROTTSLÄGER RIETI!

Rieti brukar kallas i Italiens mittpunkt tack vare dess geografiska läge mitt i Italien. Går ni till torget Piazza San Rufo mitt i staden så ligger där ett monument som indikerer Italiens mittpunkt. Staden har en intressant historiks stadskärna med många medeltida byggnader och ni kommer att bo i den äldsta byggnaden mitt i stadskärnan.

Rieti är en mycket populär stad tack vare de 4 Francescanska helgedomarna Greccio, Fonte Colombo, Poggio Bustone och La Foresta. Många vallfärdar hit för att gå Franciskus av Assisi’s väg förbi de 4 helgedomarna.

Här finns också friidrottsarenan Stadio Raul Guidobaldi med en av världens snabbaste banor. Här har det satts 8 olika världsrekord. Här hålls årligen IAAF Grand Prix-tävlingar och här ska även Junior-EM 2020 hållas. Så anläggningen är av högsta kvalité.

LOGI

Boende sker på 4**** hotellet Miramonti som ligger i den äldsta byggnaden i hjärtat av Rieti. Alla rum har ett traditionellt Italienskt stuk med TV och gratis Wi-Fi.

Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som är känd i Rieti för sina goda Italienska rätter.

TRÄNING

Träningen sker på Stadio Raul Guidobaldi som håller riktigt hög kvalité. På anläggningen går det att utöva alla kastgrenar på ett eget separat kastområde.

Anläggningen ligger 1,2km från Hotellet.

Rieti, Italien
Viktor Håkansson
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Torremolinos Cervantes | Friidrott
Träningsläger Nerja | Friidrottsläger
Träningsläger Thanyapura | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!