FRIIDROTTSLÄGER PÅ ITALIENS ÖSTKUST!

Riccione är en fantastisk träningslägers destination lokaliserat vid den Italienska strand staden Riccione. Riccione ligger centrerat i Italien cirka 2 timmar från Bologna och staden har cirka 40.000 invånare. Riccione ligger i Rimini distrikt och är Italiens mest vänliga resort. Riccione har en 6 km lång sandstrand och ett väldigt trevlig centrum.

I staden finns även Aquafan som är ett av Europas största vattenparker. Riccione största dragkraft är just idrott där man har stått värd för flertal stora tävlingar inom Friidrott och Simning. ​ Riccione erbjuder flertal mysiga restauranger med fantastisk italiensk mat och flertalet av restaurangerna ligger precis vid stranden.

Ni kan även välja en lite utflykt till ett av världens minst länder San Marino som bara ligger 3 mil från Riccione. Möjlighet finns också att besöka någon av vingårdarna i området.

LOGI

Boende sker på familjeägda Hotel Poker i Riccione och ligger enbart 20 meter från stranden. Hotellet har en uppvärmd pool med en gemytlig trädgård.

Alla rum är inredda med satellit-TV, minibar, luftkonditionering, dusch/wc och klinkergolv samt balkong. Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serverar både nationella och internationella rätter.

TRÄNING

Träningen sker på stadens lokala friidrottsanläggning som håller hög internationell klass och har stått värd flertal tävlingar. På anläggningen går det att utöva alla kastgrenar.

Anläggningen ligger 1,5 km från Hotellet.

Hotel Poker - Italien
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Båstad | Friidrottsläger
Träningsläger Aliathon Resort | Friidrottsläger
Träningsläger Bella Italia | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!