FRIIDROTTSLÄGER TORREMOLINOS

Denna gamla fiskeby utvecklades till det första resmålet på Costa del Sol på 1960-talet och är nu en klassik charterturistort. Här finner ni ett stort utbud av affärer och restauranger.

I Torremolinos har ni mysiga gågator som är kantade med restauranger, affärer och caféer. Med boende i Torremolinos har ni även väldigt nära in till centrala Malaga i taxi för en dagsutflykt. Torremolinos är en av det mest solsäkra orterna i Spanien. Tillsammans med de fina stränderna och billiga flygen så är Torremolinos ett av de mest efterfrågade lägerdestinationerna i Spanien.

LOGI

Boendet sker det 4-stjärniga hotellet Blue Sea Gran Hotel Cervantes i centrala Torremolinos endast ett stenkast från stranden.

Här finns inomhuspool, gym och en takterrass med pool och bastu. På takterrassen har ni en fantastisk utsikt över Medelhavet. Alla måltider serveras på hotellets restaurang.

TRÄNING

Träningen sker på en friidrottsanläggning 15 minuters gångavstånd från hotellet. Där finns det 2 hoppgropar och 2 stavhoppsbanor. Det finns möjlighet för kast på eftermiddagarna (ej slägga).

Konferensrum finns att tillgå på hotellet.

Torremolinos, Spanien
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Båstad | Friidrottsläger
Träningsläger Aliathon Resort | Friidrottsläger
Träningsläger Bella Italia | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!