FRIIDROTTSLÄGER ALBIR

På Costa Blanca kusten hittar ni denna fantastiska ort för just träningsläger. Alfas Del Pi och Albir ligger endast några kilometer norr om den välkända orten Benidorm och är ett träningscentrum för fotboll och friidrott. Albir erbjuder ett bra hotell alternativ med inomhus- & utomhuspooler, tennisbanor välutrustade gym och ett något lugnare tempo än många andra turistorter i just Spanien så ni kan fokusera extra mycket på träning och gruppen. I närheten av hotellet hittar ni även konstgräsplan.

Albir ligger på just samma breddgrader som Cypern och Turkiet och kan därför erbjuda ett bättre klimat än vad Barcelona kan. Just i Albir har friidrottsgrupper från Norden valt att lägga sina träningsläger i många år proffslag som amatörlag.

LOGI

Boende sker i centrala Albir på ett 3*** hotell i enkelrum, dubbelrum alt trippelrum. På hotellet finns restaurang, bar, utomhuspool, gym och massage/behandlingsrum.

Hotellet har även en svårslagen solterass med en underbar utsikt över medelhavet. Alla måltider äter ni på hotellets restaurangen som serverar buffé med både lokala och internationella rätter.

TRÄNING

Träning sker på ortens friidrottsarena. På träningsanläggningen kan alla grenar utövas.

Albir Rober Palas, Spanien
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Båstad | Friidrottsläger
Träningsläger Aliathon Resort | Friidrottsläger
Träningsläger Bella Italia | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!