FRIIDROTTSLÄGER ALBIR GARDEN

På Costa Blanca kusten hittar ni denna fantastiska ort för just träningsläger. Alfas Del Pi och Albir ligger endast några kilometer norr om den välkända orten Benidorm och är ett träningscentrum för fotboll och friidrott.

Albir erbjuder ett bra hotell alternativ med inomhus- & utomhuspooler, tennisbanor välutrustade gym och ett något lugnare tempo än många andra turistorter i just Spanien så ni kan fokusera extra mycket på träning och gruppen.

I närheten av hotellet hittar ni restauranger, barer och nöjesliv. Många grupper som åker till Albir brukar även passa på att kombinera sitt träningsläger med en utflykt till Alicante, Benidorm eller Valencia!

LOGI

Albir Garden Resort är ett trevligt och familjevänligt hotell med ett perfekt läge i Albir centrum. Hotellet har en stor trädgård med flera inbjudande pooler med en poolbar och solstolar. Här finns också en populär bufférestaurang och en engelsktalande barnklubb för de små. För de aktiva semesterfirarna finns det bland annat tennis, basket, löpbana och ett gym.

Boende sker i fina och fräscha lägenheter som består av ett sovrum och ett vardagsrum. Lägenheterna har pentry och enkel köksutrustning. En lägenhetstyp. tvårumslägenhet för 2-4 personer

TRÄNING

Träning sker på ortens friidrottsarena. På träningsanläggningen kan alla grenar utövas.

På Hotellet finns även ett fullt utrustat gym, tennisplan, basketplan, löparbana och ett friidrottsområde.

Albir Garden, Spanien
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Båstad | Friidrottsläger
Träningsläger Aliathon Resort | Friidrottsläger
Träningsläger Bella Italia | Friidrottsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!