FOTBOLLSLÄGER PÅ ITALIENS ÖSTKUST!

Bella Italia & Efa Village är ett stort sportkomplex på 60 hektar lokaliserat i Lignano som ligger på samma östkust drygt en timme från Venedig. Lignano är en av de största sommarorterna i norra Italien och har en av Europas största marina med över 5000 kajplatser.

Bella Italia ligger med direkt tillgång till havet med sin privata strand samt med mängder av fotbollsplaner, volleybollplaner och simbassänger på komplexet.

Andra faciliteter på Bella Italia & Efa Village inkluderar en vattenpark, ett gym och en tennisbana.

Väljer man att resa till Bella Italia erbjuds man ett alternativt träningsläger då man kan kombinera vilsamma och avkopplande stunder perfekt med sportiga aktiviteter och underhållning på en unik och vacker plats. ​

LOGI

Boende sker på familjeägda Hotel Poker i Riccione och ligger enbart 20 meter från stranden. Hotellet har en uppvärmd pool med en gemytlig trädgård.

Alla rum är inredda med satellit-TV, minibar, luftkonditionering, dusch/wc och klinkergolv samt balkong. Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serverar både nationella och internationella rätter.

TRÄNING

Träningen sker på stadens lokala idrottsanläggning som har 2 konstgräsplaner och 1 naturgräs. ​ Anläggningen ligger 1,5km från Hotellet.

Hotel Poker - Italien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
Träningsläger Hotel Best Siroco | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!