FOTBOLLSLÄGER PENINA I PORTUGAL

Denna 5-stjärniga semesteranläggning ligger i en stor lummig trädgård i Algarve, bara 5 km från Portimão och staden Lagos. Penina Hotel & Golf Resort erbjuder flera sport- och fritidsanläggningar, bland annat 3 golfbanor och en stor utomhuspool.

Portimão är en stad i västra delen av Algarve i södra Portugal. Staden har cirka 36 000 invånare, och är huvudorten i Portimãos kommun med ungefär 49 800 invånare. Portimão är en känd turistort vid Portugals sydkust, och ett viktigt centrum för Portugals fiskeindustri.

Hotellet har arrangerat träningsläger sedan 1998.

LOGI

Rummen på Penina Hotel & Golf Resort har gott om naturligt ljus samt lyxiga sängar med vita sängkläder. Det finns även rum med en balkong och en sittgrupp. Många har dessutom utsikt över poolen.

På anläggningen har du tillgång till massage, en bastu, ett välutrustat gym samt 5 tennisbanor. För de yngre gästerna har Penina Hotel & Golf Resort en barnklubb som erbjuder olika veckoprogram med fritids- och sportaktiviteter. ​

Anläggningens 5 restauranger serverar ett urval av portugisiska, italienska och internationella rätter. Barnmenyer och temakvällar erbjuds också. De 4 barerna serverar lättare tilltugg och cocktails.

TRÄNING

Träning sker på hotellets exklusiva naturgräsplan som bara ni har tillgång till under ert träningsläger. Planerna är av högsta kvalité med Bermuda gräs som sköts av golfbanans egna greenkeepers. Träningsplanerna ligger 3 minuter gångavstånd ifrån hotellet.

På anläggningen finns även gym med Technogym maskiner och vikter, 5 tennisbanor och ett löparspår på 3 km med 12 träningsstationer.

Lag som har varit här på träningsläger är till exempel

Aston Villa

Newcastle United

Sunderland

Tottenham Hotspurs

Benfica

Hertha Berlin

FC Groningen

Penina Hotel & Golf Resort
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!