FOTBOLLSLÄGER HOTEL MS AMARAQUE

Denna gamla fiskeby utvecklades till det första resmålet på Costa del Sol på 1960-talet och är nu en klassisk charterturistort. ​ Här finner ni ett stort utbud av affärer och restauranger.

I Torremolinos har ni mysiga gågator som är kantade med restauranger, affärer och caféer. Med boende i Torremolinos har ni även väldigt nära in till centrala Malaga i taxi för en dagsutflykt. ​

Torremolinos är en av det mest solsäkra orterna i Spanien. Tillsammans med de fina stränderna och billiga flygen så är Torremolinos ett av de mest efterfrågade lägerdestinationerna i Spanien

LOGI

Boende sker på 4**** hotellet MS Amarague lokaliserat vid stranden La Carihuela i Torremolinos. Ni har även en kort promenad från hotellet till småbåtshamnen i Benalmádena.

På hotellet finns både inomhus- och utomhuspool, spa, bastu, turkiskt bad samt gratis Wi-Fi. ​ Alla rum på hotellet har egna balkonger, luftkonditionering, satellit-TV, minibar och värdeskåp.

Alla måltider äter ni på hotellets bufférestaurang som serverar medelhavsrätter.

TRÄNING

Träningen sker på konstgräsplaner i buss 10 minuter ifrån hotellet är naturgräsplan inom gångavstånd ifrån hotellet (1,8km).

Hotel MS Amaraque Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
Träningsläger Hotel Best Siroco | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!