FOTBOLLSLÄGER MAGALUF

Mallorca har alltid vart ett av dem hetaste resmålen för svenskar och semestra på och nu på senare år även det trendigaste i Europa. Magaluf är en populär, mytomspunnen turistort 20 km utanför öns huvudstad Palma. I Magaluf hittar nu fina sandstränder, härliga barer och restauranger och ett pulserande nattliv.

Stränderna i Magaluf är välskötta, breda och med finkornig sand. På stränderna kan ni även testa på aktiviteter som bananbåt, trampbåt och vattenskoter. Genom vårt breda nätverk anordnar vi även träningsmatcher mot både lokala lag från Mallorca och internationellt motstånd som är på plats för sina träningsläger!

LOGI

Boende sker på 4**** Hotel Calvia Beach i Magaluf enbart 2 minuters promenad ifrån stranden. På hotellet finn 4 pooler varav en har glasbotten hängandes ut i luften, på hotellet finns även ett gym. Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serverar en härlig buffé till frukost, lunch och middag.

Alla rum på hotellet är noggrant inredda i en härlig och ljus still med terrass/balkong, luftkonditionering, platt-tv och eget badrum.

TRÄNING

All träning sker på konstgräsplaner inom gångavstånd till hotellet. Möjlighet till träningsmaterial, vatten och träningsmatch till i Magaluf.

Melia Calvia Beach, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!