FOTBOLLSLÄGER UTANFÖR BARCELONA

Lloret de Mar är en av Europas populäraste badorter, med långa välskötta stränder, utsökt mat och är ett eftertraktat resmål för både barnfamiljer, ungdomar, pensionärer och friidrottare.

Lloret de Mar var från början en liten fiskeby som nu blivit ett populärt turistmål med klart vatten och ett fantastiskt medelhavsklimat. Orten har också satsar stort på att bli ett attraktivt resmål för idrottsgrupper inom friidrott, simning, fotboll och handboll som vill åka hit på träningsläger.

Vi bokar givetvis biljetter till alla FC Barcelona & RCD Espanyol hemmamatcher i La Liga!

LOGI

Boende sker på Hotel Samba ligger 6 minuters promenad från stranden. Samba ligger 500 meter från stranden Fenals och erbjuder en utomhuspool och utsikt över Lloret.

Alla rum är funktionellt inredda och har egen balkong. Samba ligger i ett lugnt område, endast 10 minuters promenad från Lloret de Mars livliga centrum. Det är 600 meter till Llorets busstation. Samba erbjuder ljusa rum med satellit-TV och utsikt över poolen, gatan eller kullarna.Alla rum har trämöbler och du kan hyra värdeskåp. Wi-Fi finns tillgängligt i rummen mot en extra kostnad. I Sambas bufférestaurang serveras lokala och internationella rätter.

Alla rum har trämöbler och du kan hyra värdeskåp. Wi-Fi finns tillgängligt i rummen mot en extra kostnad. I Sambas bufférestaurang serveras lokala och internationella rätter.

TRÄNING

All träning sker på naturgräs på anläggningen. På anläggningen finns även gym, friidrottsanläggning och flertalet tennisbanor.

Lloret de Mar, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
Träningsläger Hotel Best Siroco | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!