Fotbollsläger La Manga Club

La Manga har varit ett centrum för försäsongsläger för fotbollslag från hela världen med ett tilltalande klimat och extremt bra sportsliga förutsättningar i en lugn och vacker miljö.

Nu har ni chansen att förlägga ert kommande träningsläger på La Manga med boende på Hotel Principe Felix och Apartments La Lomas Village & Spa med Sportstravel. La Manga Club är känd för att locka till sig idrottslag/atleter inom fotboll, rugby, cricket, golf och tennis.

Från Alicante flygplats tar det endast 1,20 timma till La Manga

LOGI

Hotel Príncipe Felix ligger på komplexet La Manga Club vid Costa Cálida kusten. På hotellet hittar ni ett stort område med fritidsaktiviteter som 28 tennisbanor, 3 golfbanor, utomhuspool och ett spa. Rummen på hotellet är elegant inredda med balkong med utsikt över golfbanan eller poolen. På rummen finns satellit-TV, te- och kaffekokare samt badrum med badrumsartiklar.

Alla måltider sker på La Manga Clubs restauranger som erbjuder en rad olika rätter anpassade för fotbollslag med inspiration från Italien, Spanien, Asien, Indiens och USA. Mellan era pass finns också flertalet konferens och mötesrum för fotbollslagen.

På hotellet finns också en pianobar med levande underhållning och en lobbybar.

TRÄNING

Träning sker på hotellets egna fotbollsplaner med FIFA mått. Hotellet har 8 gräsplaner av högsta kvalité. På fotbollsanläggningen finns även omklädningsrum och ett fullt utrustat gym.

En av planerna har även en läktare för 800 åskådare. Fotbollsanläggningen ligger ca 10 minuters promenad ifrån hotellet.

La Manga Club Resort, Spanien
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
Träningsläger Hotel Best Siroco | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!