FOTBOLLSLÄGER KARLSTAD

Karlstads nya inomhushall erbjuder er möjligheten att träna när vädret är som kallast och blåsigast. ​ Karlstad kallas för solstaden nummer 1 i Sverige och har oftast många soltimmar även under vinterhalvåret. I Karlstad centrum hittar ni ett brett utbud av restauranger, cafeér och uteliv trots sin ringa storlek. Ni kan även kombinera ert träningsläger med att se stadens stolthet Färjestad BK i SHL! ​ Kontakta oss redan idag för ett träningsläger i Karlstad!

LOGI

Boende sker på Scandic Klarälven och ligger precis vid älven i Karlstad. Boende sker i trebäddsrum med dusch, WC och TV. Rummen på hotellet har även en sitthörna där spelarna kan samlas och spela kort på kvällarna. ​

På hotellet finns även möjlighet till konferensrum och filmvisningar som går att kombinera med att se fotbollsmatcher live tillsammans. Fri parkering på hotellet.

TRÄNING

Träning inne i Karlstad Airdome som är en fullstor konstgräshall. Inne i hallen finns det både 11-och 7 manna mål att tillgå. Det finns även omklädningsrum att tillgå!

Konstgräset man lagt i hallen är Limonta och är av samma konstgräs som finns på Bravida Arena i Göteborg som 2015 blev utsedd till den bästa konstgräsplanen av de allsvenska spelarna.

Karlstad, Sverige
Josefine Wingård - Resekonsult
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!