FOTBOLLSLÄGER IC Hotel Santai

Belek ligger ca 30 min från Antalya flygplats och är en härlig semester ort med flertalet golfbanor i världsklass, marknader, restauranger, barer, affärer, tivoli go-cart och vattensporter vid stranden.

Belek erbjuder förutom massvis av aktiviteter under ert träningsläger IC Hotel Santai Resort som boende, som håller absolut världsklass under ert träningsläger. ​ Vi erbjuder flyg från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg

LOGI

Boende sker på 5* IC Hotel Santai Resort. Hotellet är omgiven av en stor trädgård precis vid stranden i Belek. På hotellet finns en inomhuspool, 3 utomhuspooler, gym och ett modernt spa.

Alla rum är ljust inredda på hotellet och har fönster från golv till tak med balkong. Badrummen är utrustade med separat badkar och en dusch. På rummen finns även minibar och en satellit-TV. ​ Alla måltider äter ni på hotellets restaurang som serverar ett stort utbud av både nationella och internationella rätter. ​

TRÄNING

All träning sker på naturgräsplaner. Hotellet har 4 gräsplaner som håller högsta kvalité som ni tränar dagligen på. På hotellet finns även ett fitnesscenter och tennisbanor.

IC Santai Resort, Turkiet
William Gustafsson
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Vimmerby | Fotbollsläger
Träningsläger Köpenhamn | Fotbollsläger
Träningsläger Torremolinos | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!