TRÄNINGSLÄGER TURKIET

Belek ligger ca 30 min från Antalya flygplats och är en härlig semester ort med flertalet golfbanor i världsklass, marknader, restauranger, barer, affärer, tivoli go-cart och vattensporter vid stranden. ​

Belek erbjuder förutom massvis av aktiviteter under ert träningsläger Hotel Megasaray Resort som boende på ert träningsläger som håller absolut världsklass under ert träningsläger. ​ Vi erbjuder flyg från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg

LOGI

Boende sker på 5* Hotell Megasaray i Belek med en privat sandstrand och 5 utomhuspooler med vattenrutschbanor och spa faciliteter. Hotellet är byggt med en modern touch och är miljövänligt.

Alla rum på hotellet har luftkonditionering och balkong. På alla rum finns platt-tv, minibar och privat badrum med toalettartiklar. Alla måltider äter ni på hotellets restauranger. Hotellet har hela 5 olika restauranger och många barer. På hotellet finns även en spa avdelning och 16 tennisbanor.

TRÄNING

All träning sker på naturgräsplaner. Hotellet har 2 egna fotbollsplaner 2,5 km ifrån hotellet och 4 minuter i buss. På hotellet finns även tennisbanor och utom-och inomhuspool.

Hotel Megasaray, Belek
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Eerikkilä | Fotbollsläger
Träningsläger Hotel Best Siroco | Fotbollsläger
Träningsläger Bella Italia | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!