FOTBOLLSLÄGER GOCH, TYSKLAND

I den tyska staden Goch vid gräsen mot Holland några mil nordöst om Eindhoven i Holland ligger Sport Hotel De Port. Sport Hotel De Port är ett mycket trevligt konferens/sport hotell som erbjuder er som klubb en perfekt tillvaro för ett optimalt träningsläger.

Anläggningens ägare är väldigt fotbollsintresserad och har stor erfarenhet av fotbolls grupper för såväl amatörlag som proffslag.

Ni tar er enkelt från södra Sverige till Sport Hotel De Port med buss/bil, från Malmö tar det cirka 8 timmar. 12 km från anläggningen ligger även Weeze flygplats som har bra och billiga flygförbindelser från Skavsta och Växjö.

LOGI

Boende sker på Sport Hotel de Poort som är ett 3*** hotell som ligger i utkanten av staden Goch. I den 1200 m² sporthallen finns en pool med panoramautsikt.

Boende sker i dubbelrum/tvåbäddsrum och är klassiskt inredda och har eget badrum/wc samt tv. Måltiderna äter ni i hotellets restaurang och det serveras både regionala och internationella specialiteter. Hotellet har även en bar och en sommar terrass.

Anläggningen har stort utbud av faciliteter som bastu, pool, cykeluthyrning, skjutbana, squashbana, skönhetsbehandlingar, gym med mera.

TRÄNING

Träning sker på fotbollsplaner i området runt anläggningen på gräsplaner hotellet ordnar transport till träningen.

Lag som tidigare besök Sport Hotel De Port: Malmö FF, Hammarby IF, Brommapojkarna, IFK Trelleborg, Spånga IF, IK Frej, Qviding FF med mera träningspass på naturgräs (90 min/träning).

I området runt hotellet finns flertal fotbollsplaner.

Goch, Tyskland
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!