FOTBOLLSLÄGER FUENGIROLA

Fuengirola är en Spanska stad belägen 30 km från Malaga. I Fuengirola bor det ca 80 000 invånare. Fuengirola ligger mitt emellan Malaga och Marbella. Fuengirola började som en liten fiskeby men är just nu en modern turistort med en väldigt stor Skandinavisk befolkning med en egen Svensk Skola.

Fuengirola har en 8 km strandremsa och en härlig strandpromenad som är perfekt att starta morgonen med en joggingtur. Längs med strandpromenaden liggen flertalet av Fuengirolas barer och restauranger. Fuengirolas småbåtshamn är en trevlig hamn att promenera runt i och även sätta sig och avnjuta en kaffe i solen. I Fuengirola hittar ni också kustens ända Djurpark Bioparc Fuengirola.Fuengirola är en Spanska stad belägen 30 km från Malaga.

Fuengirola har en 8 km strandremsa och en härlig strandpromenad som är perfekt att starta morgonen med en joggingtur. Längs med strandpromenaden ligger flertalet av Fuengirolas barer och restauranger. Fuengirolas småbåtshamn är en trevlig hamn att promenera runt i och även sätta sig och avnjuta en kaffe i solen. I Fuengirola hittar ni också kustens ända Djurpark Bioparc Fuengirola.

LOGI

Hotellet ligger 5 minuters promenad från stranden i Fuengirola. På hotellet finns en utomhuspool som är omgiven av en harmonisk trädgård. Boende sker i flerbäddsrum med luftkonditionering, balkong, badrum och satellit-TV.

På hotellet har ni en bekväm bar och ett härligt kafé. På hotellet hittar ni även spel- och TV-rum. Alla måltider sker i hotellets buffétrestaurang.

TRÄNING

Träning sker på konstgräsplan 1 km ifrån hotellet eller buss 15 minuter från hotellet.

Torremolinos, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!