FOTBOLLSLÄGER ONE VALLE ROMANO

Estepona är en stad i södra Spanien i regionen Andalusien. Estepona ligger på Costa del Sol västra del. Stadens kust är 23 km lång varav 21km utgörs av välskötta stränder. ​ Estepona är en populär turistort med ett lugnare tempo än Marbella och Torremolinos.

Estepona har en befolkning på ca 60.000 invånare och har ett behagligt klimat med 325 soldagar. ​ Den gamla delen av staden behåller den riktiga andalusiska atmosfären med sina typiska vita hus och smala stengator. Här kan man besök olika monument, mysiga torg och koppla av på en av de många tapas barerna.

Estepona har en väldigt fin hamn där det är möjligt att utöva olika vattensporter. Hamnen erbjuder gott om restauranger och barer som serverar färsk fisk, skaldjur och medelhavsrätter. ​

LOGI

Ona Valle Romano Golf & Resort ligger i Estepona och har en gemensam pool och en snackbar. Detta lägenhetskomplex har en egen golfbana och gratis WiFi i de gemensamma utrymmena.

Alla de luftkonditionerade lägenheterna har 1 dubbelrum, 1 tvåbäddsrum och 2 badrum med badkar eller dusch. Sängkläder och handdukar ingår. Det finns även en tvättmaskin. ​ I vardagsrummet finns platt-TV, soffa, värdeskåp och matbord. Köket har ugn, diskmaskin och kaffekokare. Alla lägenheter har en stor terrass med utemöbler.

TRÄNING

Träning sker hotellets egna fotbollsplan.

-1 Naturgräsplaner 105 x 68 m

-250 meter till hotellet

-Omklädningsrum

-Gym

-Fotbollsutrustning

Lag som har varit här på träningsläger: Frankrike U17 Skottland U17 Polen U17, Egersunds IK (Norge Division 2)

Estepona, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
Träningsläger Hotel Best Siroco | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!