FOTBOLLSLÄGER PÅ SVERIGES BÄSTA GRÄSPLANER!

Ekerum Resort på Öland är Sveriges nyaste och hetaste anläggning för träningsläger och erbjuder naturgräsplaner av högsta kvalité.

Anläggningen öppnade upp för träningsläger sommaren 2018 och har redan haft tre landslag som har valt att förlägga sina träningsläger här. Resorten ligger ca 25 km ifrån Kalmar.

LOGI

På Ekerum Resort Öland finns det mer än 400 bäddar. Ni bor i comfort- eller premiumlägenheter där ni kan välja att bo själva eller dela de 55 trivsamma kvadratmeterna. Samtliga hotell lägenheter har två separata sovrum och är stilfullt inredda.

Ni bjuds även på en härlig utsikt över första tee på Långe Jan och Kalmarsund som breder ut sig i bakgrunden. Vi kan även erbjuda boende i Gårdsvillan. Här bor ni sex personer i ett eget hus med både trädgård och uteplats. Villan har två plan med tre sovrum, två badrum och vardagsrum. ​Det perfekta alternativet för er som vill bo rymligt och i sällskap med era lagkamrater.

Alla måltider sker på hotellets restaurang. ​

TRÄNING

Ekerum är mer än bara fotboll. Valen är många när det kommer till de aktiviteter vi kan erbjuda våra gäster. Padel, golf, boule, löparspår, mountainbike, yoga och tennis.

På Ekerum Resort Öland har man tagit sig an uppgiften att från sommaren 2018 ha Sveriges bästa naturgräsplan. Byggd med hjälp av expertis både från golfbranschen och Friends Arena, har den UEFA-måtten 68 x 105 meter. Fotbollsplanen omges av vacker natur och har naturliga läktare i form av jordvallar runt planen. På Ekerum finns även ytterligare en 11-mannaplan som passar som träningsplan.

Ekerum Resort Öland
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Aliathon resort | Fotbollsläger
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Hotel Best Siroco | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!