TRÄNINGSLÄGER PÅ SOLSÄKRA CYPERN

Träningsläger på den populära turistorten Ayia Napa är en perfekt kombination. Ayia Napa ligger 45 km från Larnacas flygplats. I Ayia Napa hittar ni restauranger, barer, kaféer och affärer i brett utbud.

Atlantica Aeneas Resort & Spa 4* ligger på den västra sidan av Ayia Napa och är ett perfekt hotell för fotbollslag som vill träna på naturgräs. Hotellet har tre egna planer av högkvalite med gångavstånd från hotellet.

Hotellet har ett av Cypern största poolområden och bara nåra hundra meter från Nissi Beach. Bokar man träningsläger med Sportstravel får man tillgång till en ”Subvention” för träningsläger mellan 1/10 t o m 15/5 om resan är minst 4 nätter.

I våra priser har vi dragit av detta bidrag och ni behöver inte tänka på något utan det tar vi hand om.

LOGI

Boende sker i fräscha rymliga rum som är modernt inredda. Alla måltider äter ni i hotellets restaurang i buffé form och valmöjligheterna vad ni väljer att äta är stora.

Hotellet har under flertal år valt att fokusera på träningsläger för fotbollslag under vinterhalvåret och har stor vana att tillgodose lagens alla önskemål.

På hotellet finns ett gigantiskt poolområde, 7 barer, 4 restauranger, 1 IT Kafé, tennisbanor, inomhuspool, spa, gym och mycket mer.

TRÄNING

Träningen sker på hotellets 3 naturgräsplaner som ligger bara ett stenkast ifrån hotellet. Ni har även tillgång till materielrum, massagerum och gym.

Atlantica Aeneas Resort
Viktor Håkansson
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Vimmerby | Fotbollsläger
Träningsläger Köpenhamn | Fotbollsläger
Träningsläger Torremolinos | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!