FOTBOLLSLÄGER I ESTEPONA

Atalaya Park Estepona ligger perfekt lokaliserat mellan Estepona och Puerto Banus. Hotellet ni bor på ligger med strandtomt och erbjuder ett lugnt har härligt området där ni kan fokusera på ert tränings.

Till Puerto Banus har ni enbart 10 minuter i Taxi. I Puerto Banus hittar ni ett brett utbud av shopping, nöjesliv och golfbanor i världsklass. Vi kan även ordna träningsmatcher mot både lokala och internationella lag.

På ert träningsläger i Marbella är ni garanterad sol och i detta området finns det över 330 soldagar per år. Från Malaga flygplats tar det ca 1 timma med buss till Estepona.

LOGI

Boende sker på 4**** Atalaya Park Sol Estepona som ligger i en stor trädgård i Estepona. På hotellets finns 3 pooler, två 18 hål-banor. 9 tennisbanor, 1 padelbana, basketplan, gym, fotbollsplan, restauranger och barer.

Boende sker i rum med egen balkong med utsikt över trädgården, bergen eller poolen. Alla rum är modernt inredda med luftkonditionering, minibar, tv och värdeskåp. Alla måltider äter ni på hotellets restauranger.

TRÄNING

Träningen sker på en konstgräsplan 10 minuters gångavstånd från hotellet. Mötesrum finns att tillgå på hotellet.

Atalaya Park Sol Estepona, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
INFORMATION GÄLLANDE COVID-19
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!