FOTBOLLSLÄGER ALBIR GARDEN

På Costa Blanca kusten hittar ni denna fantastiska ort för just träningsläger.

Alfas Del Pi och Albir ligger endast några kilometer norr om den välkända orten Benidorm och är ett träningscentrum för fotboll och friidrott.

Albir erbjuder ett bra hotellalternativ med inomhus- & utomhuspooler, tennisbanor,  välutrustade gym och ett något lugnare tempo än många andra turistorter i just Spanien så ni kan fokusera extra mycket på träning och gruppen.

I närheten av hotellet hittar ni restauranger, barer och nöjesliv.

Många grupper som åker till Albir brukar även passa på att kombinera sitt träningsläger med en utflykt till Alicante, Benidorm eller Valencia!

LOGI

Albir Garden Resort är ett trevligt och familjevänligt hotell med ett perfekt läge i Albir centrum. Hotellet har en stor trädgård med flera inbjudande pooler med en poolbar och solstolar. Här finns också en populär bufférestaurang och en engelsktalande barnklubb för de små. För de aktiva semesterfirarna finns det bland annat tennis, basket, löpbana och ett gym.

Boende sker i fina och fräscha lägenheter som består av ett sovrum och ett vardagsrum. Lägenheterna har pentry och enkel köksutrustning. En lägenhetstyp. tvårumslägenhet för 2-4 personer

TRÄNING

Träning sker antingen på natur- eller konstgräsplaner. Vid gräsplanerna finns även separat område för målvaktsträning. Hotellets gräsplaner ligger 1,5km ifrån hotellet.

På Hotellet finns även ett fullt utrustat gym, tennisplan, basketplan, löparbana och ett friidrottsområde.

Albir Garden, Spanien
William Gustafsson - VD
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Aliathon resort | Fotbollsläger
Träningsläger Armacão de Pera | Fotbollsläger
Träningsläger Ekerum Resort Öland | Fotbollsläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!