TRÄNINGSLÄGER EERIKKILÄ

Ta chansen och åk till Eerikkilä på träningsläger med ert innebandylag!

Detta träningsläger anordnas på Eerikkilä Sport & Outdoor Resort och är en samlingsplats för människor som är intresserade av utveckling, kunnande och välmående. I Eerikkilä finner ni innebandyn och fotbollens nationella träningscenter.

Detta träningsläger hämtar årligen hundratals spelare, allt från de yngsta ungdomarna till spelare på landslagsnivå. Anläggningen är dessutom planerad utefter villkor från elitinnebandy-lag!

Den nybyggda innebandyhallen från augusti 2019 garanterar toppförhållning för mångsidig träning. I ”allaktivitetshallen” finns även ett fast videosystem vilket innebär att man kan filma matcher och träningar från olika vinklar för att kunna få ut och ta med sig så mycket som möjligt från varje träningspass/match.

LOGI

Ni bor på nybyggda/nyrenoverade lokaler i flerbäddsrum på anläggningen för bästa möjliga förutsättningar för vila och återhämtning.

Det finns olika typer av boende utformade utefter varje lags  individuella önskning, från billig laginkvartering till högklassiga villor.

Ni äter alla måltider på anläggningen som serverar mångsidig och smaklig närmat.

TRÄNING

Träningen sker på anläggningens innebandyhallar.

På anläggningen finns en multihall, träningshall och i den nya arenan finns det ytterligare två stycken innebandyplaner.

Alla planer är 20 x 40 meter.

Eerikkilä, Finland
Josefine Wingård - Resekonsult
Bokningsförfrågan

Tack!
Träningsläger
Träningsläger Ulricehamn | Innebandyläger
Träningsläger Hotell Odin Göteborg | Innebandyläger
Träningsläger Säby | Innebandyläger
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!