Träningsläger Båstad

”Vi hade ett riktigt bra träningsläger med Sportstravel i Båstad. Enkla att ha att göra med, snabba svar och planerat in i minsta detalj är några positiva saker vi tycker Sportstravel erbjöd oss på vårt läger”

Stefan Magneby, Särö IK P04

Fotbollsresa Premier League, England

”Tack för en härlig resa till London och se Arsenal live med kanonplatser. Vinsten med 3-0 och inramningen lever vi länge på. Vi lär återkomma!”

Erik Olsson, Arsenal – Chelsea

Träningsläger Borås

Leo Sandberg, Västerås Simsällskap

”Borås levererar som vanligt! Ett bra och smidigt paket med träning, boende och mat i närheten.”

Fotbollsresa Landskamper, VM Playoff

”Det som jag uppskattar mest med Sportstravel tjänster är enkelheten. Det har också gjort att jag har använt dem flera gånger. Helhetskonceptet med flyg, boende samt matchbiljetter till skäliga priser gör att jag och mina vänner varmt kan rekommendera Sportstravel till andra!”

Patrik Glimberg, Italien – Sverige VM Playoff

Fotbollsresa La Liga, Spanien

”Superbra arrangerad resa av William på Sportstravel, som vi kommer minnas länge denna resan. Vi fick bo på ett väldigt bra hotell, bra biljetter och se en otrolig målrik match. Tack även för bra tips på Barcelona gastronomi scen! Vi återkommer garanterat när det är dags för nästa resa!”

Andreas Lund, FC Barcelona – Espanyol

Fotbollsresa Europa League, England

”Underbar sportresa till en storstad, snabbt in och snabbt ut. Sportstravel genomförde allt det praktiska och upplevelsen blev enkel och total för oss som var med. Strålande!”

Kristian Sundborn, Arsenal – Östersunds FK

Fotbollsresa Championship, England

”Nästa gång får ni fixa bättre väder— Men annars fick vi väldigt bra och trevligt hjälp”

Göran Lundin, Fulham – Queens Park Rangers

Träningsläger Marbella

”Från första kontakt med Viktor har allt gått suveränt smidigt. Snabba svar och svarat på alla frågor och hjälpt till med lösa önskemål på ett superbt vis. Professionella och pålitliga.”

Johan Sassersson, Hammenhögs IF

Träningsläger Falkenberg

”Mycket trevligt ställe perfekt för lag i lägre divisioner och ungdomslag”

Erik Ahlgren, Lille Beddinge BK

Träningsläger Båstad

”Det var fantastisk som vanligt! Fint väder, bra mat och kanonboende!”

Rolf-Erik Vålen, Särö IK P05

Träningsläger Riccione

”Flexibel och tillmötesgårnde personal!”

Lerum Friidrott, Riccione

Träningsläger Torremolinos

”Vi kan varmt rekommendera att boka träningsläger med Sportstravel, utmärkt service, kundkontakt och väldigt uppstyrt. Inte mycket man behövde tänka på själva utan Sportstravel planerade allt i minsta detalj. En extra detalj var att sportstravel var på plats och tog emot oss på flygplatsen samt hade kontinuerlig kontakt med oss dagligen under hela lägret.”

Kenneth Lindfors, Finlandia Pallo AiF

Träningsläger Benalmadena

”Hej William

Vill bara skriva en rad och framföra ett stort tack för ett jättebra arrangerad resa. Vet att vi varit lite frågvisa och en del diskussioner innan vi bestämde att de skulle åka men det berodde på att omvärlden ser ut som den gör och man blir osäker när man släpper iväg 27 tjejer till ett annat land. Sedan är det alltid 1000 frågor in i det sista från gruppen när man ordnar men du har haft tålamod med oss och allt löste sej 🙂

Nu när resan är gjord är vi alla glada att vi lät dom åka, de har haft en fantastisk vecka, bra väder (mestadels) , bra hotell, bra träningslokal , jättekul med den spanska tränaren som körde riktigt hårt med tjejerna, er guide på plats har enligt alla varit helt fantastisk så hälsa honom så gott. En av tjejerna skadade sej på träningen och han tog då med sej henne och en ledare i sin bil till sjukhuset för att röntga , inget brutet och tack vare honom var det snart kollat. Superfin service!!!

Han har gjort det lilla extra för ledarna och tjejerna och när man är så här så betyder det så mycket 🙂

Nej alla har varit supernöjda och fick själv hem en dotter som bubblade och berättade massor igår kväll och det vet vi alla som har tonåringar att när dom bubblar och berättar då har det varit bra 🙂

Så trots att de inte kunde spela matcher och att de drog ner till ett pass om dagen träning så har dom haft det toppen! En av dagarna när dom körde fys blev det poolgympa med hotellets personal (uppskattat av både de som körde passet och äntligen fick lite folk med sej i poolen och tjejerna) det andra fyspasset körde man efter strandpromenenaden när de sprang och stannade och gjorde fysövningar så det funkade superbra. Sedan 3 riktigt bra pass i hallen. Nu ser vi fram emot en rolig säsong en perfekt uppstart på den nya säsongen! Så från hela gruppen vill jag säga TACK! och hälsa den fantastiska guiden på plats att han verkligen gjort ett toppenjobb!!”

Malin Stenvard BHK F05″

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!