Golfresor till Cascais och Lissabon

​Väster om Lissabon och nära dem storslagna party- och semesterorterna Cascais och Estoril med kasinon, restauranger, shopping och nattliv i överflöd ligger 5* golfhotellet Quinta de Marinha med sin välkända Quinta da Marinha Golf Course. ​

Här spelar ni obegränsat med golf vilket innebär att vi förbokar en runda per dag och den andra rundan bokar ni på plats. ​ Privat transfer med chaufför flygplats – hotell t/r ingår i vårt erbjudande.

HOTELL

Quinta de Marinha är ett 5* hotell med en imponerande entréhall med reception, bar och restaurang som välkomnar er på detta golfhotell. Ni bor i välutrustade rum i hotellets huvudbyggnad och golfbanan finner ni vid hotellets poolområde. ​

Från Lissabon flygplats tar det cirka 30 minuter och in till Cascais och Estoril tar det ca 15 minuter. Vill ni spela på välkända Oitavos Dunes kan vi boka extra greenfee mot tillägg.

GOLF

5 dagars obegränsad golf ingår i våra paket till Cascais och Quinta da Marina Golf Club. Vi förbokar en runda per dag åter er och efter det kan ni boka fler golfrundor utan extra kostnad. ​ Banan är mycket flackare slag och par 71 på över 110 hektar stort. Banan designades av den kända Robert Trent Jones. Hål 13 är extra spektakulärt och spelas mot havet och väl på green har Ni Atlanten som kuliss. De flesta hålen spelas dock inåt land och ni har Sintra bergen i horisonten. Flera sjöar och många bunkrar gör banan till en utmaning för de flesta spelarna (hål 10 är en ö-green). ​ Banan har varit värd för flera kända tävlingar.

HCP-gräns herrar: 28

HCP-gräns damer: 36

Hyrset 18 hål: €48

Vagn 18 hål: €6,50

Elbil 18 hål: €40

Golfresa Portugal
Quinta da Marinha, Portugal
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Övriga resor
GRUPPRESA MED PRO ROLF LOSSIUS TILL TORREMIRONA, SPANIEN
Albayt Resort & Spa | Golfresa Portugal
Dona Filipa Hotel | Golfresa Portugal
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!