Golfresa till Spanien och La Manga Golf Resort

La Manga Golf Resort ligger i sydöstra delen av Spanien, 12 mil ifrån Alicante vid Costa Calida också känt som – den varma kusten. Här är vädret varmt och skönt och solen skiner under större delen av året. Klimat spelade en stor roll när man valde att bygga den klassiska och oerhört populära resorten La Manga.

La Manga har genom åren alltid haft en hög status som golfresort i Spanien – resorten har inte bara lockat golfspelare från Sverige utan även proffslag i fotboll för träningsläger och året runt boende lovande tennisspelare. På La Manga erbjuds man det där lilla extra som gör en så himla nöjd. Här finns stort utbud av restauranger, barer, affärer med mera.

HOTELL

Hotel La Manga Club Príncipe Felipe är ett 5** hotell av högsta klass perfekt beläget vid två av golfbanorna med endast en kort pormenad till klubbhuset. Hotellet håller allra högsta klass. Stilen är av klassisk slag och känns nästan lite pampigt. Byggnaden ligger i en vinkel med swimmingpoolen i centrum, vilket gör den till en samlingspunkt under de varmare månaderna.

Alla rum har antingen terrass eller balkong och innehåller det mesta enligt 5** standard. En stor fördel med La Manga är att man kan avnjuta middagarna på flera olika restauranger i den lilla uppbyggda byn som ligger några minuters promenad avstånd bort. Hotellet har totalt 192 rum + 7 sviter, alla rum har AC, kassaskåp, minibar med mera.

Övriga faciliteter på hoteller är:

Tennisbanor, biljard, bordtennis, vindsurfing, cykling, dykning, ridning, snorkling, minigolf, bastu, fitnesscenter, spa, hälsocenter, massage, bubbelbad, privat strandområde, inomhuspool, utomhuspool, cykeluthyrning, nattklubb, barnklubb, spelrum med mera.

GOLF

La Manga Club erbjuder Er på Golfresan tre olika banor av toppklass, North, South & West Course. North & South ligger alldeles precis utanför hotellet. Dessa två banor är av parkkaraktär med snygga greenområden och palm klädda fairways.

South Course som är designad av Robert Putman 1971 och har även renoverats 1992 av Arnold Palmer, och även ytterligare en total modernisering under 2004 är en umärkt bana idag som även kallas för The Championship Course. Banan har vart värd för många internationella tävlingar som t.ex. Spanish Open.

Banan är otroligt vacker och påminner om en klassisk ”Florida bana” och har en del tuffa vattenhinder som skall klaras av. North Course är lik sin systerbana South Course, men med något smalare fairways. West Course ligger en kort transfer från hotellet som det tar några minuter till. Banan skiljer sig från dom andra och är en mer variation av skog och parkbana och är mer kuperad.

Dessa tre banor av högsta klass gör La Manga ett otroligt ställe att spendera sin Golfresa på!

Golfresa Spanien
La Manga Club Resort, Spanien
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Övriga resor
GRUPPRESA MED PRO ROLF LOSSIUS TILL TORREMIRONA, SPANIEN
Albayt Resort & Spa | Golfresa Portugal
Dona Filipa Hotel | Golfresa Portugal
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!