Kontakta Sportstravel

SPORTSTRAVEL är en av Sveriges ledande sportresearrangörer och vår personal har flertal års gedigen erfarenhet ifrån sportresor, konferensresor och affärsresebranschen. Vi har även erfarenhet ifrån ungdom- och elitidrott med allt från spelare, ledare, tränare och klubbchefs meriter.

Välkommen att boka din resa med SPORTSTRAVEL redan idag!

Våra öppettider:
Måndag – Fredag 08.00 – 17.30

Tel: 031 – 69 50 50

Tack!
William Gustafsson - VD
William Gustafsson - VD

En sportfantast utöver det vanliga med fotboll, basket och golf som givna favoriter. Williams entreprenörsanda och drivkraft för resor lyser rakt igenom när han ständigt gör sitt yttersta för att hjälpa er på er resa. William har flertal års erfarenhet från 2 sportresebyråer samt en av Sveriges största affärsresebyråer och har genom åren byggt ett starkt kontaktnätverk för att erbjuda prisvärda och kvalitativa resor.

Kuriosa: William är har ett brinnande intresse för fotbollsarenor och dess arkitektur.

Viktor Håkansson - KAM
Viktor Håkansson - KAM

Viktor är en riktig föreningsmänniska ut i fingerspetsarna. Spelare, lagkapten, tränare, lagledare & styrelseledamot har Viktor hunnit med och varit verksam i två större föreningar i Hallands Fotbollsförbund. Viktor har erfarenhet som butikschef för en av Sveriges ledande matkedjor. Viktor arbetar med träningsläger och fotbollsresor.

​Kuriosa: När Viktor inte arbetar hänger han ofta på gymmet och nere på fotbollsplanen som aktiv tränare för ett ungdomslag.

Josefine Wingård - Resekonsult
Josefine Wingård - Resekonsult
Sebastian Fischer - Resesäljare
Sebastian Fischer - Resesäljare
Frida Johansson - Resesäljare
Frida Johansson - Resesäljare
Lasse Gustafsson - Konsult
Lasse Gustafsson - Konsult

Tennis, fotboll, basket och ishockey var det som lockade mest. Gillade allt och älskade sportens utmaningar. Det stora idrottsintresset tog honom till en egen karriär inom elitbasketen. Först som spelare, sedan som coach, klubbchef och styrelseledamot..

Lasse har coachat flera av landets bästa lag, coachat i Europa och lett flera klubbar till elitspel. Lasse har haft flertal ledande roller inom sports management både som anställd klubbchef och som konsult. Lasse anordnade redan på mitten av 80-talet träningsläger till USA och har knutit goda kontakter genom åren med flertal av Europas storklubbar!

Kuriosa: Lasse har trots sin ålder inte gett upp drömmarna om att nå seniortouren i tennis!

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!