Golfresor till Portimão

Här kommer ni till ett av de mest klassiska golfhotellen på Algarvekusten, denna 5-stjärniga semesteranläggning ligger i en stor lummig trädgård i Algarve, bara 5 km från Portimão och staden Lagos. Med ett naturskönt läge och golfbana direkt utanför dörren är Penina ett bekvämt och avkopplande alternativ med hög service och kvalitet samt en bra utgångspunkt för både sightseeing och nöjen.

HOTELL

Boende sker på 5 stjärniga hotellet Penina Hotel & Golf Resort. Rummen på Penina Hotel & Golf Resort har gott om naturligt ljus samt lyxiga sängar med vita sängkläder. Det finns även rum med balkong och en sittgrupp. Många har dessutom utsikt över poolen. Alla rum har luftkonditionering, sateli-tv, hårtork och minibar. ​

Här finns lyxiga faciliteter som massage, bastu, ett välutrustat gym och 5 tennisbanor. Anläggningens 5 restauranger serverar ett urval av portugisiska, italienska och internationella rätter. Det finns även två barer som serverar enklare rätter. ​ Till stranden är det ca: 4km, under perioden juni till slutet av september går det transfer för hotellets gäster.

GOLF

Penina är pionjären bland Algarves alla golfbanor och numera känt som Sir Henry Cotton Championship Course. När den trefaldiga British Openmästaren Sir Henry Cotton uppmuntras att besöka Portugals sydkust och lägga ut en bana på det som tidigare var ett risfält var det den första golfbanan som byggdes på Algarvekusten. ​

1966 öppnades den och har sen dess huserat flera större tävlingar. Banan anpassades efter nya mått 1995 och räknas idag som en av de allra bästa längst kusten. ​ Banan som är parkkarraktär passar både de med högt som lågt hcp.

Golfresa Portugal
Madison Square Garden, New York Knicks
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Övriga resor
GRUPPRESA MED PRO ROLF LOSSIUS TILL TORREMIRONA, SPANIEN
Albayt Resort & Spa | Golfresa Portugal
Dona Filipa Hotel | Golfresa Portugal
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!