Golfresor till Algarve kusten!

I det fashionabla Vale Do Lobo med omnejd finns flera av Portugals och även Europas bästa golfbanor som Ocean Course på Vale Do Lobo GC. Närmast orten ligger endast 20 min bort och är Vilamoura som är ett av Algarves mest Populära turistmål och är mycket känt för sin oerhört stora Marina och sina Sandstränder Vilamoura Beach och Felsia.

I Vilamoura finns även ett rikt utbud av golfbanor och tennisbanor men även flertal olika vattensporter som segling, dykning, vattenskidåkning och vindsurfing. ​

I Vilamoura finns det även möjlighet att besöka djuphavsfiske, romerska ruiner, kasino och flertalet diskotek.

HOTELL

Don Filipa hotell ligger endast 200 meter från Valo do Lobos Strand. På era rum kan ni njuta av kvällssolen på balkongen med en panoramautsikt över byn, Atlanten eller Vale do Lobos golfbana.

Rummen på hotellet är har alla moderna bekvämligheter med en gammaldags charm. Alla rum har eget badrum, minibar, platt-TV med ett brett utbud av utländska och inhemska kanaler. Vissa rum har också en vardagsrumsdel. ​

Mellan era golfrundor kan ni koppla av med en massage på hotellets Spa Estetica. Hotellet har även en barnklubb och 3 tennisbanor med elljus. Det finns också en utomhuspool med panoramautsikt över Atlanten.

Restaurangen Primavera serverar exklusiva frukost- och middagsbufféer med både inslag av internationella och inhemska delikatesser. Runda av dagen med att smutta på exotiska cocktails i baren San Lorenzo Hotellet har på senare år blivit väldigt populärt för par resor!

GOLF

Monte Rei

Längs med bergskedjan Serra do Caldeirão finns ni golfbanan Monte Rei. Banan öppnades 2007 och är designad av den legendariska Jack Nicklas som har gjort en otrolig skapelse här. ​ Vila Sol Vila Sol är en parkbana som är tre niohålsbanor och är designade av banarkitekten Donald Steel. Dom olika slingorna har tre olika svårighetsnivåer är döpta därefter med namnen Prestige, Challenge och Prime. På banan kommer ni få testa er strategiska förmåga och navigera er genom smala fairways och många kluriga hinder under spelets gång.

Quinta de Cima

Quinte de Cima är systerbanan till Quinta da Ria på anläggningen med samma namn. Banorna skiljer sig en del. På Quinta de Cima möts golfarna av långa och breda fairways och många välplacerade bunkrar för att höja svårighetsgraden. På Quinta de Cima är en bana ni kommer få användning för er långa klubbor i bagen.

Quinta da Ria

Precis utanför Faro i östra Algarve hittar ni anläggningen Quinta da Ria som är integrerad i Algarves överlägsna största naturreservat Ria Formosa Nature Reserve. Banan slog upp sina portar 2002 och har samma namn som systeranläggningen Quinta de Cima. Banan är lokaliserad i en otroligt vacker öppen miljö. Största skillnaden mot andra golfanläggningar i Portugal är att det inte finns någon bebyggelse i omgivningen. ​

Laguna

Laguna ligger längs med kusten och bjuder på en utsikt över havet och sanddynor. Banans 18 hål har två slingor med olika karaktärer. Dom första 9 hålen är stora fairways med gigantiska greener. Dom sista 9 hålen är klurigare med sjöar på nästan varje hål men även mer visuellt attraktiva.

Golfresa Portugal
Don Filipa Hotel, Portugal
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Övriga resor
GRUPPRESA MED PRO ROLF LOSSIUS TILL TORREMIRONA, SPANIEN
Albayt Resort & Spa | Golfresa Portugal
La Manga Club Resort | Golfresa Spanien
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!