Golfresa till Spanien och Albayt Resort & Spa

Vid den klassiska solkusten finner ni lugnet från den hektiska turistströmmen och där det äkta spanska vardagslivet möter en internationell atmosfär hittar ni Albayt Resort. Solkusten bjuder på ett väldigt behagligt klimat året om och med en snitt temperaturen ligger på ca 20 grader under vintern.

Våra lägenheter ligger beläget 5 km väster om stadens centrum i lugna omgivningar. Ni behöver bil på denna destinationen för att ta er till affärer, restauranger och golfbana. Alla lägenheter är anpassade och välutrustade för Ert långtidsboende. Precis utanför lägenheterna finns grönområde och pool för att koppla av vid efter en härlig golfrunda. Den serviceinriktade personalen finns alltid på plats för att bidra till er tjänst.

Anläggningen har även faciliteter som en väldigt uppskattad SPA-avdelning, jacuzzi, pooler, bastu och ett välutrustat gym.

Längs kusten hittar ni perfekta dagsturer med semesterorter som Marbella, Torremolinos, Fuengirloa och partyorten Puerto Banus. I Estepona upplever ni en mer äkta spansk vardagsliv med ett gemytligt centrum och lokala prisvärda restauranger. ​

Gibraltar är även ett populärt utflyktsmål med sin iögonfallande klippa (glöm inte passet).

HOTELL

Lägenheterna ligger en våning upp eller på marknivå. Alla är utrustade med värme/luftkonditionering och har fullt utrustade kök med ugn, kyl, diskmaskin, mikro, mixer, kaffebryggare och redskap som krävs för att laga frukost, lunch samt middag. ​

Lägenheterna har ett sovrum med sängar, vardagsrum med tv och möblerande balkonger eller terrass. I vårt paket erbjuda även fri parkering i garage. På anläggningens SPA-avdelning hittar ni även bastu, bubbelpool, turkist bad och gym.

Städning och bytte av sängkläder sker var tredje dag. Precis utanför era lägenheter finns lugna poolområden att njuta vid. Restaurangen och receptionen finner ni inom gångavstånd. På anläggningen finns även ett mindre övningsområdet för golf med putt- och chippgreener. Det finns även möjlighet att boka lägenhet med tre sovrum och två badrum om ni är tre eller fler i ert sällskap. Albayt Resort ligger i ett kuperat område och är inte lämlig för funktionshindrade. ​

Till golfbanorna från Albayt Resort tar det endast 10 minuter med bil. Från anläggningen tar det ca 7 minuter till två olika välfyllda supermarkets.

GOLF

I detta paket ingår 20 golfrundor under er vistelse.

– 4 x 18 hål Green Fee på Almenara

– 4 x 18 hål Green Fee på San Roque

– 4 x 18 hål Green Fee på Dona Julia

– 8 x 18 hål Green Fee på Dias Golf Ilimitado Alcaidesa

Priser per person1 November - 31 December 20191 - 31 Mars 202015 September - 20 Oktober 2020
Lägenhet 1 person28 790:-28 790:-24 790:-
Lägenhet 2 personer19 790:-19 790:-18 290:-
Lägenhet 3 personer17 990:-17 990:-15 990:-
Lägenhet 4 personer16 890:-16 890:-14 990:-
Golfresa Spanien
Albayt Resort & Spa, Spanien
Viktor Håkansson - KAM
Bokningsförfrågan

Tack!
Övriga resor
GRUPPRESA MED PRO ROLF LOSSIUS TILL TORREMIRONA, SPANIEN
Dona Filipa Hotel | Golfresa Portugal
La Manga Club Resort | Golfresa Spanien
No results

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!